Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.verdenatural.gr. Κάθε χρήστης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλει να απέχει από τη χρήση του παρόντος ιστόχώρου, και των υπηρεσιών αυτού. 

Ο παρών ιστοχώρος (www.verdenatural.gr) διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί τους όρους χρήσης, συναλλαγών και εκ παραδρομής καταχώρησης δεδομένων οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, ενημερώνοντας σχετικά τους χρήστες μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των περιγραφών και των αναγραφόμενων τιμών των προϊόντων. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο σφάλμα θα ενημερώσουμε αρχικά τον εκάστοτε πελάτη επί του σφάλματος και στη συνέχεια θα ζητηθεί από αυτόν η επιβεβαίωση ή η ακύρωση της υποβληθείσας παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, ο ιστοχώρος (www.verdenatural.gr) διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εκτέλεση παραγγελιών που έχουν υποβληθεί και περιέχουν σφάλματα στην τιμολόγηση/αποστολή κτλ.

Σε περίπτωση που ο ιστοχώρος (www.verdenatural.gr) κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται ή δρα κακόπιστα επί των προωθητικών ενεργειών/προσφορών τιμολόγησης ή/και αποστολής του ηλεκτρονικού καταστήματος (όπως ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά ο τεμαχισμός μίας ηλεκτρονικής παραγγελίας σε περισσότερες από τον ίδιο πελάτη προκειμένου να ωφεληθεί αθροιστικά από τυχόν προσφορές αποστολής), ο ιστοχώρος διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εκτέλεση της υποβληθείσας ηλεκτρονικής παραγγελίας και να προβεί στην επιστροφή της τυχόν αποσταλείσας χρηματικής συναλλαγής.

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση του προϊόντος. (Επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο 1,00 €. Η χρέωση είναι μηδενική για παραγγελίες αξίας άνω των 29€ καθώς και στις αποστολές εντός της περιοχής των Μεσογείων, Αττικής).
  2. Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.
  3. Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Paypal.
  4. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω της υπηρεσίας Easypay της Τράπεζας Πειραιώς (σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη σε προϊόν η επιστροφή των χρημάτων που θα γίνει από το λογιστήριο μας θα φανεί σαν διαθέσιμο υπόλοιπο στο λογαριασμό σας σε 7-14 εργάσιμες ημέρες αν πρόκειται για χρεωστική κάρτα και στον επόμενο λογαριασμό σας αν πρόκειται για πιστωτική κάρτα).

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση".
Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

Πειραιώς

Αρ. Λογ: 
Iban: 

Viva Wallet

Αρ. Λογ: 

Iban: 

Η επωνυμία στο λογαριασμό είναι Susana Melguizo Garcia και Σια ΕΕ.

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία. (Είναι απαραίτητο για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας). Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω τρίτης τράπεζας και όχι από την ίδια τράπεζα, θα πρέπει να χρεώνεστε με την επιβάρυνση εμβάσματος σε άλλη τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση το Verde Natural διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την παραγγελία σας εάν γίνει μεταφορά από τρίτη τράπεζα με χρέωση του παραλήπτη των χρημάτων με τα έξοδα εμβάσματος, και μέχρι καταβολής αυτών στον τραπεζικό λογαριασμό. 

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με email (info@verdenatural.gr).

Ακύρωση παραγγελίας

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2299 086260 ή μέσω email (info@verdenatural.gr) αναφέροντας τον κωδικό της παραγγελίας που αναγράφεται στο ενημερωτικό email που λάβατε μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Ακολουθήστε μας στο Facebook