Η έμπνευση για την δημιουργία του καταστήματος Verde Natural γεννήθηκε από το ενδιαφέρον μας για μια υγιεινή, ασφαλή και βιολογική διατροφή. Είναι πεποίθησή μας ότι το μόνο βιώσιμο μέλλον της ποιοτικής διατροφής είναι η βιολογική καλλιέργεια. Εκτός από τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα είδη γενικής διατροφής και τα βρεφικά προϊόντα που προσφέρουμε καθημερινά, στο κατάστημα Verde Natural θα βρείτε ποικιλία ειδών διατροφής για χορτοφάγους, μακροβιοτικά προϊόντα, είδη για δυσανεξίες, θεραπευτικά βότανα, καλλυντικά και είδη σπιτιού.

Το Verde Natural υποστηρίζει την ισορροπία και την υγεία προάγοντας μια στάση ζωής που σέβεται το περιβάλλον: διατροφή με βιολογικά τρόφιμα, βοτανοθεραπεία, φυτικά καλλυντικά, οικολογική διαβίωση, χορτοφαγία, ανακύκλωση, κτλ.

Η επιχειρηματική μας δραστηριότητα βασίζεται στην ειλικρίνεια, την ουσιαστική εξυπηρέτηση των πελατών μας, τη συνεχή βελτίωση και την διαφάνεια, με σκοπό να μεταδώσουμε στους πελάτες μας την έννοια της υπεύθυνης κατανάλωσης.

Η επιδίωξή μας για το μέλλον είναι η αύξηση και η βελτίωση της ποικιλίας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι νέο διαθέτουμε!

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook